Производство

Симинвест ООД разполага със собствена производствена база, складова база и солиден автопарк. Производствената база в гр. Радомир е разположена на  площ от 9948 кв.м., изградени са открити и закрити складови площи с площ над 2000 кв.м.
В производствената ни база в Радомир се изработват всякакви видове стоманен предпазен парапет, парапет за пешеходци, елементи за ограничителни системи за пътища EN 1317, метални конструкции за фотоволтаични електроцентрали, както и стоманени конструкции по техническо задание на възложителя.  Изработката на носещите конструкции за соларни паркове напълно отговаря на изискванията на EN 1090, по който предприятието е сертифицирано за производството на всякакъв вид метални конструкции и елементи.
Разполагаме с разнообразна техника, която е необходима за обезпечаване на производствения процес. Помощното ни стопанство е оборудвано със съвременни машини и съоръжения. В производствения ни цех са налични пробивни машини – бормашини, преси, отрезни машини за метал – лентови отрезни машини, комбинирана ножица, гилотини. Разполагаме с абканти, стругове, фреза, шмиргели. Обособено е също така хале за заваряване, оборудвано с необходимата техника и технологии, тъй като фирмата е сертифицирана съгласно изискванията на EN 3834.
Симинвест ООД има разработена и внедрена система за производствен контрол и сертификат за оценка на съответствието на продукта. Ежегодно системата за управление на качеството и производствен контрол подлежи на одити за доказване на възможностите на фирмата.